Nejste přihlášen/a.
Jaká je v novém autě kapalina do ostřikovačů, nemrznoucí nebo jen letní. Mám Megana, tak co tam ve fabrice lejou.
Jestli to mám na zimu vyměnit?
5x
Chápu, že nové auto je nové auto - ale proč řešíte takový spotřebák, jako je kapalina v ostřikovači. Já běžně spotřebuji v tomto počasí tak 3-5l týdně, což znamená cca 2x dolít. Příští týden mrznout nemá - aspoň ne tak moc, aby zamrzla letní směs, tak prostě příště dolejete zimní a máte klid. Pokud tolik nejezdíte, tak prostě ostřikovače vystříkejte i když bude sklo čisté a dolejte zimní. Mísit se to může. Takže není třeba z toho dělat problém, není to nic slořitého
2x
To je tak snadná laická operace, že bych to vůbec v diskuzi neřešil. Vystříkejte nebo vysajte tu starou a dejte tam zimní. Pokud nejezdíte, tak tam klidně nalejte jen 1l, poku se snažíte za každou cenu šetřit halíře. Pak krátce prostříkejte čelní a zadní okno, popř. ostříkněte světlomety a máte jistotu, že voda nezamrzne ani v hadičkách a tryskách.
1x
okno: Blbost.Vyzkoušeno i při mínus pod dvaceti.A nenamrzal.Asi jste měl špatnou várku a hned to odsuzujete.Vyzkoušejte znovu.
0x
Ať v novém,nebo starém autě,tak v novém,funguje v létě nejlevněji v ostřikovačích čistá voda.Stačí přidat trochu jaru.Když přijde zima,pak namíchám do vody 5 - 10 % lihu a nemusím mít obavy ,že ostřikovač zamrzne.Jinak všechny náplně obsahují kromě vody ještě nemrznoucí přísasdu,kterou je etylen,nebo propylen glykol.Jestli si výrobce zvolí barvu,pak jen z obchodního hlediska.Poškození , nebo porucha funkce ostřikovačů nehrozí žádnou kombinací.
JABRAKA
0x
Předpokládej že je letní. Jinak Promon - tady mrzne už teď (-1 a sněžilo), takže letní bude ráno v tryskách zamrzlá. A máš nějak moc spotřebu, v dešti ostřikovač netřeba a suchý mouchy je lepší ošudlat na pumpě, tj. ostřikovač taky netřeba. Spotřebu v létě mám tak litr na 2000 km (a to jsem na čistotu skla citlivka)
Spotřebu mám možná vyšší, ale já mám docela rád, když z auta vidím ven, ono se pak líp řídí. V létě rozmatlaný mouchy a teď zase špína z mokrých cest jsou důvodem oná vyšší spotřeby - ale sorry, řešit spotřebu ostřikovače - to je tak spíše námět na silvestrovský gag ! Navíc Pažout má na ostřikovači časový spínač, takže to není tak, že cvrnku o páčku a jen to krátce prskne, tady to valí tak, že se skutečně umyje okno. Ovšem spotřeba kapaliny mě vůbec nelimituje - cena kapaliny je v nákladech na provoz auta naprostá marginálie. Navíc používám ten ,,sirup´´ od Wuerth, do 3 l se dává štamprle, takže cena je skutečně zanedbatelná, krom toho to asi nebude úplná ,,srágorka´´ protože mám opakovaně vyzkoušené, že i když okno auta je natolik omrzlé, že je nutné jej polít teplou vodou (u nás -2°C) tak ostříkovače ani jejich trysky nezamrzly - i když je možné, že ty trysky ta teplá voda rozmrazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.