Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárazník s nezapojenými mlhovkami

Od: mikesdh odpovědí: 11 změna:

Mám auto které není vybavené předními mlhovkami. Neprošel jsem STK kvůli prasklému nárazníku. Koupil jsem na vrakovišti jiný nárazník, který ale má namontované mlhovky. Můžu to dát na auto a mít ty mlhovky nezapojené? Nebo mě s tím u STK zase vyrazí?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Proč se bráníte používání mlhovek? Je to jen výhoda. Dnes už nové auto bez mlhovek nepotkáte. Pokud je to namontované, musí to fungovat. Žádné fígle neprojdou, jedině pak vymontovat a použít nějaké záslepky, byla by to ale hloupost. To připojení není problém.

gumid

Auta bez předních mlhovek stále potká. Některá chudá citiga nebo octavia 2 se dělala s dením svícením nebo mlhovkama (obojí nešlo a na první pohled to poznat nejde).

mak*
hodnocení

4x

Zase Vás vyrazí. Když tam mlhovky jsou, musí fungovat. Mohlo by stačit zatřít je barvou a udělat z nich vlastně záslepky. Případně použít originál záslepky ze starého nárazníku, pokud pasují.

Zatřít barvou je řešení tak na technickou. Koupit kus černé fólie a přelepit.

Zatřít, nebo zalepit nepomůže. Pokud je zařízení na voze, musí fungovat.

mak*

Tvrzení, že to už není mlhovka, ale jen záslepka neobstojí? Každopádně pokud pasují záslepky ze starého nárazníku, tak to bude určitě elegantnější řešení. Známý měl na autě jen jednu mlhovku (odpojenou) a taky ho vyhodili, tak vyndal i tu druhou a prošel. Díry po mlhovkách jim nevadily.

asd1
hodnocení

4x

Pokud tam jsou tak musí fungovat = buď zapojit aby fungovaly nebo vyndat (nesmí být ostré hrany = dát záslepky... Možná by stačilo na TK přelepit černou páskou.

Já bych je zprovoznil, mlhovky se v mlze hodí...

hodnocení

3x
Mě teda na tk. Řekli že když mlhovky na autě jsou tak musí fungovat. I když jsem jim říkal že ve výpisu výbavy podle vin kódu uvedené nejsou. Na druhém autě jsem ale měl místo 3.brzdovky za sklem mlhovku otočenou vzhůru aby neoslňovala. Tu jsem vždycky před kontrolou odpojil a auto s tím roky technickou procházelo.

No vidíš kolego-měl jsem totéž a mj i skrze toto jsdem neprošel-byla taky v závadách na opakovanou do měsíce!

jurajjuraj*
hodnocení

2x

nefunkcni mlhovky Bckova zavada, takze na mesic

hodnocení

0x

Můžu to dát na auto a mít ty mlhovky nezapojené

Nelze. musí svítit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]