Nejste přihlášen/a.
Mám auto které není vybavené předními mlhovkami. Neprošel jsem STK kvůli prasklému nárazníku. Koupil jsem na vrakovišti jiný nárazník, který ale má namontované mlhovky. Můžu to dát na auto a mít ty mlhovky nezapojené? Nebo mě s tím u STK zase vyrazí?
Proč se bráníte používání mlhovek? Je to jen výhoda. Dnes už nové auto bez mlhovek nepotkáte. Pokud je to namontované, musí to fungovat. Žádné fígle neprojdou, jedině pak vymontovat a použít nějaké záslepky, byla by to ale hloupost. To připojení není problém.
Zase Vás vyrazí. Když tam mlhovky jsou, musí fungovat. Mohlo by stačit zatřít je barvou a udělat z nich vlastně záslepky. Případně použít originál záslepky ze starého nárazníku, pokud pasují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.