Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní gumy Sava Eskimo SUV

Od: magdon® odpovědí: 8 změna:

Znáte někdo tyhle gumy?

doplněno 05.11.19 17:59:

No jo, ňák to stávkuje... :(

Takže tyhle.

Sava Eskimo SUV 2 235/65 R17 108 H XL Zimní

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Jestli myslíš Sava Eskimo S3+ tak na sníh výborná, sucho mokro střední, relativně rychle se ojíždí, hluk a pohodlí OK. Na danou cenu výborná guma, na sněhu srovnatelná s nejlepšíma.

asd1

SUV verzi neznám, moje hodnocení je pro normální osobák... Asi budeš pokusný králík ;) Ale nebál bych se jich...

hodnocení

1x

Sava Eskimo je levná, ale velice dobrá guma - měl jsem je několikrát, vždy z nějaké akce v hypersuperkrámu za pár set, ale mohu jen chválit.

hodnocení

0x

Ne. Ten odkaz mi nic nezobrazuje...takže ani přes snahu..neznám.

doplněno 05.11.19 17:39:

No ano, Sava Eskimo se vyčíst dá..ale nikoliv rozměr, který je často pro vlastnost pneumatiky podstatný.

Ale osobní zkušenost nemám.

V testech dle rozměru a ročníku výroby od 3-21 místo:

testpneumatik.eu/...

doplněno 05.11.19 19:40: Jinak v podobné cenové relaci jsou Barum Polaris 5. S těmi zkušenost mám, jsou naprosto v pohodě.

re4zon
hodnocení

0x
Odkaz je sice spatny, ale vycist se to z nej da (tolik ke "snaze" pana cakla). Znam, na jednom aute je mame uz nekolik let celorocne, prumerne gumy, za tu cenu (v 15 staly tenkrat cca 1000/ks) slusne. Rozhodne lepsi nez barumky, ktere tam byly predtim, to byla tragedie. Pokud jezdite klidne, tak poslouzi.

danys*
hodnocení

0x
Lepší průměr, celkem rychle se sjíždí, měl jsem je tři zimy, už dávám pouze Continentaly a max. spokojenost

gumid
hodnocení

0x

Na zimu dobrá, ale rychle se na jaře a podzim sjížděla.

hodnocení

0x

Pneu SAVA Eskymo jsem měl také (nebylo to sice SUV), ale byl jsem spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]