Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej PP44

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Kdysi dávno existoval velmi hustý převodový olej pro těžké stroje a netěsné převodovky, označený PP44. Existuje ještě? nebo nějaký podobný? Sice jsem na Internetu našel pár údajných prodejců, ale když jsem se u nich osobně ptal, koukali na mě jak na vyoranou myš a neměli tušení, co po nich chci. :(

doplněno 05.11.19 15:10:

Tak Z5. Zjistil jsem, že olej existuje a vyrábí ho Paramo. Takže lehce měním otázku na - kde se v "kamenném" obchodě v okolí Prahy dá sehnat? Přes Internet to kupovat nechci, doprava by vyšla dráž, než ten olej.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bery*
hodnocení

2x

Tak ještě jednou teď i s odkazem: kmoch.cz/...

danys*
hodnocení

1x
Kupoval jsem před pár lety do převodovky Z25. Zkus tady
zbozi.cz/...
hodnocení

No jo, jenže právě nákup přes Internet nechci. Potřebuju malé množství, i ten 1 litr je pro mě zbytečně moc. Cena za dopravu by tak byla neúměrná hodnotě zboží. Takže hledám možnost najít obchod v okolí, kam bych zašel osobně a tu 1 flašku koupil.

Ani v těch Kunraticích mi ho ale neprodají.

danys*
Já bych obvolal mototechny a prodejny v okolí a zeptal se

hodnocení

0x
Zkuste zavolat do té Paramo prodejny, kam ten olej do Práglu zaváží
.jsou ochotni, myslím že poradí

bery*
hodnocení

0x
Dobry den, maziva Paramo za super ceny prodava pan Kmoch v Praze-Kunraticich. www.kmoch.cz PP44 jsem tam kupoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]