Dobrý den. Měl bych takovou otázku/dotaz... Kolik bych jsem si mohl říct za práci která spočívá v tom že sem rozdělal traktor (ukt 72ja). Že jsem postupně sundal přední rampovač pak přední pancíř, kapotáž přední nápravu a motor... Motor půjde na go. A pak zas budu dávat dohromady. Tak kolik celkem bych si mohl za to říct? Popřípadě kolik i za zpětnou montáž? Díky moc.
Říct si můžete kolik chcete, ale většinou se to domlouvá předem a ne až po práci Pokud je to někdo známej tak třeba 200Kč/h a pokud někdo cizí tak bych si řekl klidně 700Kč/h Což je pořád méně než servis, kde si klidně naúčtují 1500Kč/h...
jan001
Je to moje práce/brigáda.
id
Těžko říci kolik si máte vzít za práci. Tu jste si měl dohodnout před započetím zakázky. Také nevíme, zda opravy děláte na živňosťák a nebo načerno. .Pak se těžko radí.
Píšete, že je to vaše práce/brigáda, tak máte jistě smlouvu s hodinovou mzdou. Asi nemáte nic, jinak byste se zde neptal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.