Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji prosím Vás poradit. Včera večer jsem dostal smyk (otočka o 180 stupňů) a zajel jsem autem do "menšího příkopu". Nevšiml jsem si kartonu co ležel na silnici + bylo mokro. Chlápci co jeli okolo mě, mě odtlačili na silnici a s opatrností jsem dojel do práce.
Auto nevydává žádné divné zvuky a po laickém ohledání (posvícení) na spodek auta jsem nic nenašel - nic není uražené či odpadlé + kapaliny neunikají. Chci se ovšem zeptat. Když otočím volantem musím otočit více, aby se otočila kola - je zde delší odezva mezi volantem a kolama. Na geometrii zajdu zítra. Co ještě by to mohlo odskákat v lepším či horším případě? Na co bych se měl v případě oprav připravit? Prosím, Vás moc o názor a děkuji za každou radu (zkušenost).
Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.