Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat,Touran jaky motor?

Od: lumick odpovědí: 4 změna:
Zdravim, doporucil by jste nekdo jaky je nejlepsi motor bud u VW Passat b6 nebo u VW Touran?
Passat,Touran jaky motor?
Passat,Touran jaky motor? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x
Nafta nebo benzin?ročník? U těch aut na výběr je hodně, se spolehlivostí je to horší. U nafty funguje snad jen nejstarší 1.9 TDI PD 74kw bez DPF, označení přesně nevím. Trošku pruser je 6q manuál...u benzínu nevím, tam bejvalo FSI a TFSI...k těm bych moc dobryho neřekl...
lumick
hodnocení

Spíše nafta,ale nebráním se ani benzinu,zajima mě hlavně jaky motor je nejspolehlivější a jakym motorům se radeji vyhnout
break
Jak jsem psal , nejslabší PD...kdyby zhroutila převodovka, pryc od toho. Umiraj a oprava je drahá...

hodnocení

0x
Mám TDI 103 kW a bez problémů 160000km. Touran 2014

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]