Čidlo tlaku oleje kde se nachází Od: cartman96 01.11.19 10:21 odpovědí: 11 změna: 01.11.19 13:59 Dobrý den, nevíte někdo, kde se přesně nachází čidlo tlaku oleje (policajt)? Seat cordoba 1.4 mpi 44 kw rv 2000. Díky moc.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Na držáku olejového filtru.
Díky, ale koukal jsem na to a asi se tam nedostanu bez toho abych musel něco sundat, nebo se pletu?
XX: To není tazatelův motor. kde jste to vzal?
No, taky mi tam něco nesedí. Navíc na obrázku jsou 3 spínače a mně bylo řečeno, že mám jen jeden.
Na obrázku jsou dva spínače tlaku – č. 5 a č. 6.
XX: Ukazujete jiný motor. Se koukněte, kde trčí měrka oleje na obrázku a kde tazateli. Už vyřešeno.
0 x
Je to z knihy Jak na to. Některé modely mají jeden tlakový spínač.
0 x
Váš motor má kód AKV.
Koncepčně vychází z AEE (příkladem je třeba 1.6MPi Felicia).
Sundat kryt motoru (ten horní dekorační) a u vstřiků najdete i olejové čidlo.
0 x
Tak ještě jednou podrobněji.
AKV,AEE,podobné bloky...
Sundat víčko oleje, zapalovací kabely, dva šrouby ve víku plastu krytu seshora. Čidlo v gumové krytce na hlavě u vstřiků.
0 x
podle víčka a polohy měrky to spíš vypadá na VW koncepci jako BBZ,BBY,... Fabia 16V 1.4MPi.
Asi jsem se sekl. Není to 55Kw místo 44kW? Odpovídalo by to spíše 55tce.
0 x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.