Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit WV touran nebo ford c-max,

Od: ozak1968® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Prosím o radu při výběru auta.. Mám v hledáčku bud Tourana nebo C -Max. Má někdo zkušenosti,nebo vlastní někdo některý z vozu? Byl bych rád za názory a zkušenosti. Určitě bych chtěl benzín do obsahu 1,8l,od roku asi 2005 a výš,cena tak do 100000kč. Děkuju za případné reakce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám již několik let C-MAX, dvoulitr benzín v automatu. Předělaný na plyn.
Jediný co jsem do auta dával navíc kromě spotřebáku je výměna oleje v převodovce.

hodnocení

0x
Toho c maxe v 1.8ce ma švagr druhým rokem a zatim jen běžná údržba a řešilo se kudy mu teče do kufru a uplne se to zatim nevyřešilo
U fordú pozor na rez a hnilobu
break
Platí to u obou. Touran je ještě víc ošizenej než golf. Blatníky, lemy, prahy, pátý dvere...

mil®
hodnocení

0x

Mám C Maxe 2007 1800ccm a jsem spokojenej. Jezdí to svižně a bere to kolem 8l plus mínus léto zima. Místa dost. Je to sic krátký ánžto do toho nedám kola, ale zas mám na kouli nosič. Minimální rez. Asi se o to v nemcích dobře starali.

break
hodnocení

0x
Pokud jde o motor. Tak do C-maxe davanej Duratec je spolehlivej motor. Potřeba hlídat rozvody 160 000km nebo 8 let a olej po 20 000km a každé rok. A ne přestavovat na LPG, tyhle motory to nemaj rádi.

hodnocení

0x
Tak já mám Maxe v dieslu 1,6tdci 80kw 2008 a loni jsem měnil jen baterku. Jinak vše původní, rez žádná, pořád venku. Spotřeba 5 litrů, celoroční, převážně denně město. I kolo mi tam vleze na stojaka, silniční, jen musím jedno sedadlo vyjmout a dát do kufru. Když chci dvě kola, tak dvě sedadla musí jít z auta ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]