Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj dotaz asi přímo nepatří do rubriky auto-moto, ale k jiné rubrice se nehodí. Mám doma kompresor Orlík r.v.1975 a povolilo mě na něm těsnění. Jedná se o fíbrové těsnění o rozměru 62x50x3mm. Navštívil jsem již hodně obchodů, ale nikde jsem ho v takovém rozměru nesehnal.Nemá někdo zkušennost, z čeho by se dala náhrada takového těsnění vyrobit? Myslím z nějakého po ruce dostupného materiálu. Těsnění je použito na těle kompresoru v odlučovači. Je tudíž namáháno tlakem a působením oleje a vody. Díky za každý tip
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
I tohle je možnost, ale spíš jsem to chtěl pořešit v domácích podmínkách. Díval jsem se na netu a to těsnění by se dalo i sehnat. Ale těsnění 30Kč a poštovné 120Kč, tak proto. I když, pokud nic neseženu, nic jiného mě nezbyde
Posledně jsme to řešili tak, že mi kolega rádce poslal peníze na účet za těsnění + poštovné a já to pak nacpal do obálky a poslal jemu na adresu jako běžný dopis. Tahle možnost bohužel padla, poněvadž už nejsem u zdroje. O jiném rádci s plotrem, vykružovákem nebo vodním paprskem nevím, takže připomínka k ničemu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]