Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost s nákupem auta v dražbě?

Od: pepe* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nemáte prosím Vás někdo zkušenost s nákupem auta v dražbě (z nějaké exekuce nebo insolvence)? Napadlo mě, že by se takto dalo sehnat auto za dobrou cenu. Nemám s tím ale žádnou zkušenost - nevím, kam se kouknout a jak to vlastně funguje?

Poradíte mi prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkušenost sice nemám, ale takove dražby probíhají v Přerově vic zde: eujicha.cz/... byl tam kolega a řikal že chtěl koupit auto za vyvolávácí cenu ,ale neuspěl protože to mají obšlápnute ruzní překupnici či autobazary a dobré auto vyženou docela vysoko asi tak však mrknout se tam můžete auta na teto strance k prohlídce jsou tak tyden dva před dražbou

lee*
hodnocení

0x
V těchto prodejích se dají sehnat zajímavé věci, ale pozor - prodejce, jakožto třetí strana, neručí za stav vozidla. Nemá moznosti, schopnosti, znalosti se se stavem seznámit a věc kupujete tak jak stojí a leží, s veškerými riziky

xenofob
hodnocení

0x

kupoval jsem pred 7 lety stareho yarise pro manzelku v soudni drazbe ktera se konala na dvorku soudu a musel jsem na miste "preplatit " 4 postavajici a prihazujici prekupniky v červenych teniskach se zlatymi řetezy, kterym šlo jen o dalši prodej...k autu byl jen jeden klič, zadna dokumentace a nebylo mozne provest zkusebni jizdu, takže jsem kupoval zajice v pytli

Byl tam dalsi yaris kterho koupil nekdo jiny ktery pak zjistitl ze kvůli odpoctu DPH bylo auto upraveno jako NAKLADNI s poctem mist 4, ale TP nebyl pri drazbe k dispozici protože jej dluznik nevydal...stastny majitel mel pak dalsi naklady s prestavbou na OSOBNI a rekl bych ze to za zy penize a starosti nebyla vyhodna koupe

dnes jsou drazby elektronicke a je to jednodussi, rozhodujici je ziskat doklad o prechodu vlastnickeho prava od soudu nebno exekutora , kde by melo byt take uvedeno, zda jsou k autu doklady , ty se pak daji vystavit z moci uredni, samozřejme je nutne udělat evidencku a pojistku a pak se da auto prepsat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]