Nejste přihlášen/a.
V poslední době říkají v médiích ve zprávách, že už skoro rok některé radary sice měří ale neposílají se pokutyřidičům protože radary mají propadlou certifikaci a město přichází o nemalé peníze. (sice prý už se blíží prpodlžení certifikace, takže by to už zase mělo fungovat ).
Mě zaráží jak je možné, že skoro rok je už propadlá certifikace, to schválení trvá úředníkům tak dlouho?
Ta certifikace má přece nějako dobu platnosti, tak zavčas budu zařizovat její prodložení ideálně aby to nepropadlo vůbec.
To někdo pořádně zachrápal?
Jaký je na to Váš názor?
Nejde jen o prodloužené certifikace, ale i o kalibraci radaru. Pro tu je nutné pruh silnice, který měří uzavřit a přezkoušet autem, které má úřadně ocejchovaný rychloměr. Měří se to ve více rychlostech, takže je potřeba i více prostoru před a za radarem. Určitě bude trvat delší dobu než se vyřídí všechny náležitosti a uzavření pruhu komunikace, atd...
V minulé práci jsem psal programy pro automatický export textu SPZ z fotek, tak jsem se občas k radaru nachomejtnul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.