Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna ramene

Od: diesel® odpovědí: 13 změna:

Pánové rádci-mechanici.Na TK mi sdělili,respektrive doporučili výměnu pravého ramene . A proto se ptám na doporučení-měnit jen to jedno nebo obě? S pravým i levé které je OK?(jen tak pro formu jde o P106 1,1i 40kW(AHDYE)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím jak s autem chcete ještě dlouho jezdit ale jelikož je staré víc jak 20 let ,tak bych vyměnil pouze to špatné

hodnocení

2x

Výměna obou ramen je vyhazování peněz. Takže jedno, to vadné a jedeme dál.

gumid
hodnocení

1x

Na moje jsou origo ramena za cca 1100kč, tak mění vždy dvě. Jestli má to jedno načatý čep nebo silenty. Takto lezu pod auto jednou a mám nadlouho po starostech.

hodnocení

Jestli znáte stošestku-tak pod auto lézt nemusím.

gumid

Pěkná trubka to rameno :).

29.10.19 22:35
hodnocení

?

gumid

diesel: No že chápu, že k vůli takovému prcku nemusíte pod auto a jde to měnit ze strany.

Výměna ramene
hodnocení

Pěkný obrázek ale na silnější modely-od 1,4 výše.

gumid

diesel: Aha, jen jsem odhadoval lehkost montáže spojenou s P106kou. Nejsem odborník přes PSA *hi*

hodnocení

1x

Výměnu jen jednoho bych nezavrhoval, pravá strana trpí víc, přecejenom bývá pravá strana silnic víc děravá, kanálovitá a různě okousaná.

radajz*
hodnocení

1x

Vyměnil bych jen to špatné. Nejsou to brzdy nebo tlumiče. A vzhledem k tomu, o jaký auto jde, bych řekl, že každá koruna navíc je vyhazování peněz.

break
29.10.19 18:34
hodnocení

0x
Obě

mak*
hodnocení

0x

V případě tlumičů je to něco jiného, ale rameno klidně jen to špatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]