Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kod autorádia

Od: doktor* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.Na vrakovišti jsem získal autorádio Blaupunkt-Werke GMBH 7 612 001 010 BNO 881 Made in Germany ...škoda rádio navigation 1UO 035 191 A SKZ1Z7B6095377 Pozapojení to chce samozřejmě kod který samozřejmně nemám ani nevím jestli je celkově v pořádku tak se mi do toho nechce cpát moc peněs.Zdá se mi zajímavý namontoval bych si ho do iveca.Pomůže někdo předem děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

4x

Uvnitř rádia je chip (paměť eeprom). Má většinou 8 nožiček a začíná na 24Cxx nebo přeznačené.

Je potřeba přečíst eeprom programátorem a pak obsah dekódovat nějakým programem a vygenerovat kód.

Starším Blaupunktům stačilo mít jen to sériové číslo, ale tyto už jen přes paměť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]