Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím jaké letní pneumatiky doporučíte rozměr 205/50 r 17 upřednostním vlastní zkušenosti ne heureku děkuji co číkáte na matador mk47? Děkuji
Cokoliv, jen ne Matador a Barum. To jsou neskutečně klouzavý gumy, zažil jsem si s nimi své. Teď mám na služebáku Micheliny, loni jsem měl myslím Bridgestone.
Měl jsem Polaris 3 na Felině a kloužou.
Matadory jsem měl letní a blbě za silného deště odvádí vodu (musel jsem jet pomaleji).
Zimní Nokian, letní Continental
Ano, zimní jsou skutečně nepoužitelné.
Nicméně i letní - konkrétně Bravuris jsou na mokru taky hodně nejisté. Jezdím denně, nájezd mám okolo 85-100 tkm ročně, bývaly doby, kdy kapitalista striktně řešil, jaké gumy se koupí pro všechny auta, takže jsem si Barum i Matador užil své. Sám jsem řešil pár horkých chvilek - a to rozhodně nejezdím na hraně. Kolega dokonce rozstřelil Octávku na aquaplqnig - a to rozhodně není nijaký divočák. Takže od té doby máme volnou ruku při koupi gum na služebáky, i tak to nepřeháním a kupuju osvědčené značky v akci - na letošní zimu mám Hankook I´ cept za nějakých 1800,- a to jsou super zimáky.
A dohledal jsem i ty letošní letní gumy - byly to akční Dunlop
taky mohu doporučit, na mokru jsou skvělý
Přitom třeba na svých autech jsem jezdil i protektory - Vraníky jsou naprosto super do oblastí, kde v zimě bývá i sníh, jezdil jsem i hypermarketové Debica v zimní i letní verzi - guma za pětikilo a přitom není špatná.
Přitom Barumy jsem jezdil ještě za socíku, legendární OR6 jsem si užil až až. Jenže současné Barumy považuji za použitelné tak jedině za situace, kdy jsou použity jen v neděli, za pěkného počasí k cestě do hypersuperkrámu a zpět. K normálnímu ježdění to není
Matadory jsem viděl dávat na nové Škodovky ... A s Barumkama mám zkušenost, že je to takový slušný střed za slušné peníze... A třeba s Polaris 5 mám dobrou zkušenost a dokonce jsem se odvážil koupit znovu i na jiné auto...(17") To že kloužou může být taky tím jak jsou staré... Předtím jsem měl jak letní tak zimní Nokiany a po X letech bylo poznat, že jsou ztvrdlé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.