Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka v pc

Od: ciril odpovědí: 9 změna:
Zdravím mám passata 3c 1.9tdi nejde nastartovat jen cvaka a když držím déle tak se mi ukáže na pc kontrolka otáčkoměr a u něj vykřičník nevíte co to je za kontrolku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez ohledu na kontrolky zkus nastartovat přes kabely z jiného auta. Když se to povede, odešla baterie, když ne, pak servis a diagnostika.

ciril
hodnocení

Přes jiné auto jsem zkoušel a nic jen cvaka

gumid
hodnocení

0x

Volant a vpravo vykřičník je servo

Otáčkoměr s šipečkou k rafičce je tempomat

Kolečko a v něm vykřičník je porucha brzd (zatažená ručka,málo kapaliny,závada ABS)

Rozsvícená kontrolka nemusí souviset se závadou. Při startování se indikátory testují a nachvilku některé svítí.

Baterka nabitá?

1.9TDi který? kW? kód?

doplněno 24.10.19 14:53:

Odpojte od cívky startéru konektor a místo něj dejte drát jako propojku s baterkou + svorkou. Startuje startér motor?

Zkuste to i se zapnutým klíčkem. Naskočil motor a běží?

Dejte neutrál a ručku, ať se nepřejedete.

doplněno 24.10.19 14:55:

Prošel jste ta kostřící místa? (Hnědé vodiče pod matkou v plastové černé korunce).

Zkoušel jste to relé? Psal jste dotaz včera jako xbox?

ciril
hodnocení

Baterku jsem kupoval novou 1.9 TDI bls 2007

ciril
24.10.19 14:53
hodnocení

77kw

ciril
hodnocení

NN jako xbox určitě ne
gumid

Máte stejnou motorizaci, rok i závadu :)

poradte.cz/...

ciril
hodnocení

Stalo se mi to dnes ráno když jsem měl jed do prace
gumid

Tak pokud se cítíte, tak projděte bod po bodu. Jinak servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]