Nejste přihlášen/a.
Proč na celým autě? Hadici skřípneš oblou svěrkou nebo po sundání třmenu hned zašpuntuješ. Při nasazování odšpuntuješ a hned nasadíš nový třmen nebo nasadíš a povolíš svěrku. Zavzdušní se jen kus trubky na konci vedení = stačí odvzdušnit jen měněný třmen.
Obvykle se ale rovnou mění komplet brzdovka, od věci neni ani kotouče + desky a klidně i třmen na druhé straně, nový čepy/ vodicí pouzdra apod.
Svépomocí 2k, servis od 3k výše, spíš ale 4k a víc (Elity a Kellyny mají díly drahé i pro mechaniky)
Pokud díly objednávám a vím co tam patří, tak nemám důvod díly vracet. Tudíž Kelly služby nevyužiju. Jen urgentní věci o víkendech (teď jsem po dlouhé době kupoval v kelly kamarádovi regulátor dobíjení).
Já chápu že rozvoz 2x denně je výhoda, ale nechaj si to zaplatit.. Spoustu dílů ale můžeš vzít s předstihem a je nesmysl platit o třetinu víc.. Třmeny, Spojkový sady, rozvodový sady, čepy, prostě věci který neřešíš do druhého dne ale jsou naplánovaný nebo jdou odložit... Dobrý servisy mají beztak čekací dobu min. týden, tak není problém díly objednat dopředu.
A zrovna to Cardo je solidní obchod, nikdy nebyl problém s reklamací, výměnou dílů apod. Cenově to je oproti "přes servis" rozdíl hodně velký... Víc možností jde řešit objednat tři varianty a dvě pak vrátit..
Jasně, že styl ráno rozmontovat, objednat díly a po obědě je mít na dílně takhle nejde...
Tomu rozumim, jasně že ne charita, ale občas to "trochu přeháněj". Ale na svépomoc jsem nepřešel ani tak kvůli ceně jako kvůli kvalitě, už mě nebavilo zaplatit servisu a pak to po nich předělávat... Zjišťuju, že cenově to vychází z kvalitních dílů na polovinu než levný servis z nejlevnějších dílů typu Starline, Časově to není horší, odpadá vozit do servisu a vyzvedávat. Nářadí se vyplatí i na jednu akci... Vem si blbou výměnu oleje - zavézt, vyzvednout... Doma to je najet na nájezdy, vypustit, shodit filtr, nechat vykapat klidně hodinu, nahodit filtr zazátkovat vanu, nalít, sjet z nájezdů, chvíli nechat a dolít přesně.. Práce 2x 10 minut cena pětikilo za olej, stovku filtr a stovku doprava tj. za 700,- a 20 minut času a k tomu jistota že se olej opravdu vyměnil...
Jen to chce něco umět, napadení kutilem je dost časté Na druhou stranu jsem fakt často potkal "napadení servisem" a už mě to přestalo bavit řešit...
break: No tak na 100% samosebou né, ale 99% zajistí dílenská příručka nebo si míry dílů vezmu přímo na autě (ložiska,disky,destičky - porovnám s fotky eshopů) a u VW ETKA. 1% je, že se ve skladu skladník splete, ale to jsem snad zažil 2x.
break: Dělal jsem ve Škodovce a teď jako bokovku se starám o firemní autopark ve firmě, kde dělám. Jezdily z 90% škodovky a 10% VW,AUDIny. Objednávalo se dle čísel dílů nebo VIN aut a vždy OK.
break: Chápu též. Značek je plno a modifikací také. Škoda, že se to dá říct i o práci lidí. Dělal jsem kdysi Felinu, kde pán přijel s neautorizáku, že mu přestala startovat. Vada neorigo spínačky a prohozené kontakty 16 a 50. Tedy oba pro stejný smysl, ale jiné proudové zatižítelnosti. 50 je totiž startér a 16 kontrolka brzd pro test žárovky (té kontrolky). Výměna za FAB a správné zapojení.
Takže chápu, že díly lze splést a i mechanik nemusí vždy dodržet postup a správnost.
To záleží na tom kolik budou chtít za třmen, kolik za práci a z jakého důvodu se to mění a z toho vycházejících možných komplikací. V nejhorším případě se budou muset vyměnit lanko, destičky, kotouče a pak půjde ta cena úplně jinam...
Pokud nebudou komplikace a narazíš na slušný servis tak by to mělo být do 2 tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.