Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vozidla z Anglie v ČR

Od: anglan odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, stává se mi, že poslední dobou vidím hodně aut z UK jezdit v ČR ale nechápu jak můžou vozidla z UK jezdit večer vždyť oslňují projíždějící vozidla? Vysvětlí mi to někdo? A nejedná se jen o nové modely aut.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

2x

Buď mají evropská levostraná světla nebo mají na UK pravostraných trojúhelníčkové přelepky proti oslnění (pak to svítí vodorovně podobně jako xenonové).

doplněno 22.10.19 22:18:

přelepky na zastínění asymetrie H4 halogenů

Vozidla z Anglie v ČR
anglan
hodnocení

Vím, že u xenonů se to dá upravit ale u klasických světel ne. Ptám se i proto, že jezdím po ČR a již několikrát se mi stalo že auto z UK mi svítilo vyloženě do oči. Proč si tedy řidiči nekoupí folii a můžou požívat světla z UK v ČR.

72mona3*

Anglan - to není problém pouze vozů z UK. Stačí mít běžný automobil a protijedoucí SUV. M.

gumid

Proč?

Proč si řidiči nepřepnou světla s DRL na tlumená v tunelech a za deště?

Proč jezdí na dálková světla ve městech?

...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]