Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem VW Touran 1,6 Tdi, 6st. manuál, rok 2016, najeto 120 000 km. Po dvou dnech jsem si všiml, zápachu z motorového prostoru, zápach spálené gumy, plastu. V servise mi řekli, že je to spojka. Vyměnil jsem tedy kompletně spojku, setrvačníky, kotouče, lamely, všechno... Po ujetí 100 km to začalo znovu smrdět. Zajel jsem do servisu a zase je to spojka. Nevíte čím by to mohlo být? V servise říkali, že za tím je možná průnik oleje do spojky...
Díky
Po dvou dnech odešla spojka, co na to prodejce?.Píšeš ,,vyměnil jsem,, kdo vyměnil?. také může být problém mezi sedačkou a volantem.
Vzhledem k tomu, že mám najeto asi 500 000 km v různých autech to mojí chybou nebude. Prodejce je z toho bezradný a jediné co mi řekl, že to bude asi průsakem oleje do spojky a to nyní testuje. Zajímá mě, zda má někdo podobnou zkušensot.
Co testuje, ta stará spojka byla suchá , mastná nebo spálená? Nevím kolik máš najeto ale spálených spojek od neřidičů jsem viděl mraky.
break. je to tak spojka jde spálit ,,raz dva,, Pro tazatele, nikoho neviním že ji spálil, ale opravdu nevím s kým mám tu čest. Ten olej se mi nezdá, ale možné je všechno. Jinak ta spojka je jednoduchá, tam by neměl mechanik co zkur,,,,pokud to byl mechanik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.