Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakovaná STK

Od: vlastimilk odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dovezl jsem auto z Rakouska evidenčka a emise v pohode ale na STK mi řekli že na měsíc dvě vážné závady (jedno kolo špatně brzdilo již opraveno a nehomologované zasklení dvou oken v nástavbě pro spaní) Potom jsem vše donesl na úřad a při vyzvednutí SPZ a TP zjištuji že mi to dali na úřadě na dva roky a to jak na značkách tak i rázítko v techničáku. Otázka zní musím na opakovanou STK když mi to dali na dva roky? Kvůli těm oknům se mi tam nechce je to další velká investice. Všem děkuji moc za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ja bych řek že jo
Neb v počítači je uloženo že ste STK neprošel a dali vám jí jen na měsíc
To že si toho uředník nevšim a dal to na dva roky je sice pěkný ale při prvni větši Silniční kontrole na to přijdou a bude problém
A pokud byste nahodou měl nehodu tak zjistí že nemate stk a to by bylo drahý

xenofob
hodnocení

0x

Úřad nemůže "dát" TP na dva roky, zákon uvádí, že platnost TP se v tomto případě vyznačí do posledního dne měsíce, následujícího po měsící, kdy byla TP provedena..Takže pochybení lidkého faktoru

Kyby byla dovozová TP s béčkovou závadou provedena v říjnu, platí podle zákona jen do 30.11.2019

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]