Zdravim z motoru se ozývá divný pravidelný zvuk napadá mě několik věcí co by to mohlo být ale abych byl upřímný tak jsem ztoho nervózní jelikož s tím jezdí manželka tak bych to rád hodil do servisu ale problém je že teď je všude plno a čekat na auto 3 týdny se mi moc nechce jinak se jedna o Volvo V 40 1.8 90kw, r.v 2000 přikládám video díky za názory Chosé. youtu.be/...
Asi tě nepotěším a závadu jsem z videa nedokázal poznat.
A manželka by se měla hodně rychle naučit jezdit autobusem, protože ty zvuky nevěstí nic dobrého.
To že dáš auto do servisu a budeš na opravu čekat třeba 3týdny je podle mne ještě dobrá varianta. Další varianta může být, že motor už třeba nepůjde opravit.
Nejsem mechanik ani opravář aut, ale podle zvuku mi to přijde, že řetězový převod hobluje nějakou součást motoru.
chose*
Ženský todle moc neřeší dokud to jezdi tak je to dobrý U těchhle motoru jsem stoho dočetl spoustou věcí co by to mohlo být každopádně je to vždy o starost navíc někdy to není slyšet třeba půl dne pak to začne o to víc je to divné s autem jsem včera jezdil a když byl motor ohřaty tak to začlo možná vodní pumpa,vačka,selonoid fakt netuším možná nějaké časování jsou to ale jen spekulace.Kryt jsem měl rozděleny ale zvuk se přenáší a nejde určit odkud to jde takže nic.Jinak rozvody byly dělané ještě ve Volvu před 30tis. ale třeba mužou byt spatne seřízené každopádně to nějak musím vyřešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.