Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Mam velky problem,koupiljsem si motorku z tp majitel ji odhlasil na me ale ja sem ji na sebe nepřepsal ale platil jsem povinne ručeni o rok podeji jsem ji prodal tak že jsem uštipl štitek jak si přal kupec a prodal jsem ji, tak nevim co stim
Zakon pravi přihaseni do 10 dnu od přehlaseni což jsem nemohl kvuli tomu že motorka nemela STK jak mi pravili na dpr.uř a moto bylo v tak špatnem tech.stavu že bych na nem stk neudelal potom platil jsem pov.ruč tak ted nevim jestli mužu zrušit smlouvu a jestli mi nebude hrozit pokuta za neplaceni radilimi at to necham tak jak to je ale nejsem si jist
jinak moto ma i spz kterou nemam nevim co stim tak prosim poradte
Co je to "uštípnout štítek"? Máte TP a tu SPZ? Pokud ano tak by motorku snad mělo jít odhlásit, jen si nejsem u motorek jistý potvrzením o ekologické likvidaci.
reagoval jsem na ekologickou likvidaci, ta se preci poji s emisemi...
doplněno 09.02.10 23:12:radeji jdu spat, pletu poplatek a likvidaci.. moje chyba
technicak mam maly i velky maly samozřejme z puvodnim majtelem spz bohuzel nemam.Takze povinne ruceni odhlasim a mam to nechat tak jak to je
Jak jste moh paltit povinne ruceni, kdyz nemate RZ? Respektive na jakou smlouvu a proc? Pomineme-li onu mesicni lhutu pri dovozu, coz se vas zrejme stejne netyka.
spz mam po puvodnim majiteli ale nemam ji na sebe napsanou je na me akorat přepis ale ja jsem se nepřihlasil z vyse uvedenych duvodu.
to je ale zmatečný dotaz
Pokud dobře rozumím, vy jste prodal jen hromádku šrotu a potřebujete vyřadit vozidlo?
icq 55180641 skype: milancukrar
tak abychom se dostali i k nejakemu reseni, zalezi, co s motorkou dale chcete delat - to znamena bud prodej nebo likvidaci. Ono s tim poloprevodem zas takovy problem nebude, pokud nenarazite na nejakeho vylozene nespokojeneho urednika na DI Urcite nejste sam, kdo prosvihl onech 10 dni lhuty..
Tak tabulku se SPZ máte? Tak bych asi vyrazil na registr vozidel a vozidlo odhlásil. Brání tomu něco? (dotaz do pléna)
podle mě nic, jen si nejsem jistý, zdali tazatel sděluje co potřebuje. Já nevidím problém.
Motorku nemá, prodal na šrot. Doklady a značku má, dojde na evidenci doregistruje na sebe a zárověň vyřadí. Co dál potřebuje.
"(dotaz do pléna)" pléno, vyjádři se
Motorku jsem chtel taky doregistrovat na sebe hned po koupi jenže nemela a nema STK takže to pry podle te baby nejde 1 musite mit stk a potom si to mužete napsat na sebe po koupi protoe sem to koupil s proslou stk dale plechovou tabulku SPZ nemam jak jsem psal jde i jen o to aby kdyz ty paka zase neco vymysli aby mi nehrozila zadna pokuta nebo podobna věc.
dekuji za odpovědi všem
máte špatné informace. přepis lze udělat bez platné STK, paní úřednice Vás zřejmě vyslala na STK, aby Vám udělali evidenční kontrolu. Bez ní to nejde.
Asi jste jí špatně pochopil.
motorku nalož na kárku a dotlač jí na STK, potřebuješ protokol o evidenční kontrole na Tvé jméno, doklady, značku nebo vyplněné prohlášení o ztráte značky, občanku, motorku doregistruješ na sebe za 300 nebo 500 Kč a současně s doregistrací dáš do depozita zab 100Kč na 12 měsíců. Pak máš dost času na to, aby jsi si ujasnil, co bude s motorkou dál...Za ztracenou tabulku značky si připrav ještě na poplatek 200,- Kč + 50Kč na poplatek za zápis změny.
nu, nechcete mi,prosím, vnitřní poštou prásknou "bratra", ve kterém městě pracuje? Teď, když sem již nechodí?
Díky
u, to je škoda, já bych jel tak rád na dobrý kafe a na školení. Nu což, třeba jednou změníte názor a poznáte hodného člověka.
(kdyby Vám to nedošlo, myslím sebe)
Ješte jednou
motorka je prodana,registracni tabulku nemam,motorka neni na mě přihlasena,kupni smlouva -mam jen zakladni je stejne neplatna protoze jsem odštipl štitek ted musim odhlasit povinne ruceni sam nevim proc jsem to platil
no na evidencku nezajdu motorku nemam a stitek je z ramu stejne oddelany a maly tp od puvodniho majitele z puvodni znackou kterou bohuzel nemam, stitek mam schovany...
Ated se ptam kdyz zrusim povinne ruceni a necham to tak jak to je nehrozimi zadna pokuta ani podobny vymysl blbych politiku.
diky za odpoved
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.