Dobry den,chtel bych poprosit o radu jestli by nekdo vedel proc mi benzinak 1,8 chevrolet orlando v tahu od 3000ot. Obcas skubne s motorem nebo je taky citit jako by se dusil,ze pri seslapnuti kdy cekate tah misto toho lehce slevi? Je mi jasny ze okolo motoru to muze byt hromada veci od uvolnenyho kontaktu pres ucpanej treba filtr nebo nevim co jeste,auto mam sice chvilicku ale kdyby nekdo vedel nejaky tip kterym treba tyhle auta trpi nebo abych vedel jakym smerem se vydat... Děkuju za pripadny napady co mam prozkoumat
Problém s tlakem paliva? (čerpadlo,filtr,těsnost vedení,regulátor tlaku na liště vstřikovačů).
Porucha svazku motoru, kdy vstřikovač vypadne vlivem špatného kontaktu.
Může vynechat i signál hall snímačů nebo zapalování. Očistěte kostřící body, vyměňte filtry a svíčky se správnou tepelnou hodnotou a natankujte dobré palivo.
Zkus případně pročíst pár info na klubových stránkách- je tam i "pokec": chevroletclub.cz/...
bobesek14
Zkontrolujte výstřiky jestli nejsou rozbitý čerpadlo tlak a jestli v pritokovich hadici není ruplina díra a nebo vypadnuta. Mám otázku bylo auto bourane? Může to být i tím. Přeji hezký den a ať to co nejdříve opravite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.