Nejste přihlášen/a.
V malém techničáku je napsáno typ A50-X, vygůglil jsem to a to by o typu, jestli je TZ pevné, nebo onímatelné nemělo říkat nic, jak pozná policista při případné kontrole o jaký typ se jedná? Pouze prohlídkou? Jde mi samozřejmě o ne/sundávání v zimě. Děkuji.
Jojo chlapi, sranda jako hrom. A do jaké kategorie teda patří tazatel, když to nepozná?
Sorry, ale mě už tady tyto blbé vtipy unavují.
Tazatel to nechce řešit a chce to mít napevno, tak se ptá, zda to policie pozná z ORV nebo zda to řeší...
No, když policajt pozná hloubku dezénu nikoli certifikovaným měřidlem, ale mozkovým myšlením, tak na poznání koule mu stačí pata u nohy
A proč by to měl policista poznat, vše je jistě zapsáno v dokladech legálně. Pokud je pevné, nic se neděje, pokud je odnímací, musíte ho odejmout, pokud netáhnete přívěs. Co je na tom složitého? A ten rozdíl pozná každý i bez istruktáže. Selsky řečeno, buď lze kouli sejmout, nebo nelze (samozřejmě bez nástroje). Odnímací koule se používá tam, kde by zakrývala RZ. Pokud je RZ výše, může být pevné tažné zařízení. Tak mě to kdysi řekli na registru a potvrdil mi to i servis, kde ho montovali.
Trochu bych odporoval. Např. Škoda Favorit byl sice notoricky známý, takže policisté asi věděli, ale tažné měl odnímatelné a nic na něm vidět nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.