Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kola do A ,jaka pricina?

Od: chevy* odpovědí: 3 změna:
Dobry den,vcera jsem si byl prohlidnout auto v bazaru a po projizdce sem si jej nechal zvednou abych to videl i zespodu a kdyz ho technik polozil zpet na zem tak sem si vsiml ze zadni kola oproti prednim jsou do áčka,technik rikal ze se to pry srovna az se to projede a ze to je tim jak se to zvedlo..
Jako auta mi nejsou cizi takze neco malo vim a myslim ze tohle by mel byt problem v zadni naprave a nejspis nekde v ulozeni ramen nebo se pletu?
Stara tatrovka se akorat dycky srovnala po tom co byla nafutrovana a pak se fura cehosi vylozila ale u osobaku jsem to videl jako trvalej problem nez se to opravilo..
Jedna se o Chevroleta Orlando 1.8i r2011

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle auto neznám, ale připadá mi to jako nesmysl. Kola by po zdvižení a spuštění auta byla spíš do V. To by se pak při projetí srovnalo. Pokud jsou do A, po projetí se to spíš zhorší.

Typuji na velmi unavená péra. Případně úmyslně zkrácená při tuningu (lépe sedí v zatáčkách).

chevy*
hodnocení

Ja si to taky rikam ze je to blbost,kdysi sem mel calibru a tam kola do acka byly a na stk mi rikal ze je ulozeni zadnich ramen v haji.
Kdyz jsem byl pod tim autem tak bylo videt ze zadni pruziny jsou nove nebo ne az tak stare protoze byly leskle cerny a neoprejskany oproti prednim pruzinam..

hodnocení

0x
Záleží na typu zadní nápravy ale jak ti potvrdí majitelé francouzských aut a první generace Fiatu Punto, je náprava do áčka vždycky průšvih. Jenže na frantíky se soustředí dost servisů které se specializují jen na repase. Sehnat repas na ameriku asi nebude ani levné ani jednoduché. Ono to i na ty frantiky stojí přes 5000.-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]