Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombi do 150 000

Od: sbijecka odpovědí: 5 změna:
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem ojetiny.
V budoucnu bude druhé dítě, takže určitě něco většího.
Ročně pojezdíme tak 10-15 tisíc maximálně a to hlavně po městě, sem tam nějaký výlet. Takže idealně asi benzín. Potřebujeme něco spolehlivého s levným a dostupným servisem. Značka pro mě víceméně nehraje roli.
Od známých mi zatím byl doporučený Focus, Roomster a klasika Octavia II.
Budu rád za tipy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

Octavia II nebo Hjundé I30

hodnocení

0x

Za mě rumunstr. Měl jsem ho dva roky. Dvě děti 8 a 6 let. V pohodě na hory i k moři.

asd1
hodnocení

0x

Focus kombík. MK1 FL 1,6 74 kW jezdim 9 let a spokojenost. Díly levnější než Škodofka.. Motor 1,6, 1,8 nebo Ekobuřt 1,0/ 96 kW. Sklopený sedačky = 170x 110 cm rovná plocha = spaní v autě v pohodě.

Akorát rezne jak Ford, od MK2 je to výrazně lepší a srovnatelný s konkurencí...

break
Taky se přikláníme k FoFo, dvojka nerezne miň nebo vic než konkurence, trojka má spoustu věcí na karoserii líp řešenou ... 1.6i zcela spolehlivej motor, díly jsou laciný a Ford má od základu slušnou výbavu.

tt
hodnocení

0x
Toyota Auris TS ideálně v hybridním pohonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]