Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou Hondu Stream 1.7 V-tec nebo 2.0 V-tec

Od: jirik* odpovědí: 8 změna:

Zdravím měl bych otázku, jakou Hondu Stream koupit. Mám na výběr z motorů 1.7 nebo 2.0 oboje V-tec. Zajímal by mě váš názor na tyto motory co se týče spotřeby, cenách ND atd... Měla by sloužit jako rodinné auto, takže žádné závodění. Děkuji Jirka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Pokud opravdu jezdite s lehkou nohou, tak tu 1,7. Je to sice na tak tezke auto slabsi motor, ale spotreba je pri normalni jizde o litr nizsi. Dalsi vyhodou je povinne ruceni. Jinak oba motory jsou kvalitni a pri doporucenych servisnich prohlidkach a vymenach provoznich kapalin jsou v ramci zivotnosti auta nesmrtelne. R.
jirik*
hodnocení

Díky za reakci. NA co bych měl zaměřit při koupit, co zkontrolovat. O těchto motorech jsem slyšel jen samou chválu, tak o životnosti nepochybuju, právě V-tec mi byl doporučen. 1.7 se mi taky zdá jako dobrá volba z hlediska spotřeby a povinného ručení, ale auto bude sem tam naložené tak si myslím že by se ta 1.7 trápila.

raadek*
Auto se rozhodne trapit nebude. Na co se zamerit? Prvni majitel, radne vedena servisni knizka, na merce oleje by mel vyset stitek se znackou oleje a datumem vymeny, provereni historie vozu u spolecnosti Cebia, ktera ma internetovou databazi Autotracer.cz . Pri sepisovani smlouvy k poctu najetych kilometru pridat formulaci, ze prodavajici se zarucuje za skutecny stav tachometru, protoze stocenim kilometru se zvysuje cena vozu, coz uz je trestny cin podvodu. Samozrejme s sebou vzit nezavisleho servisaka a po koupi okamzite zajet do autorizovaneho servisu Hondy na diagnostiku a prohlidku. R.
jirik*
hodnocení

Mám vyhlídnuté tyto dva kusy jeden je 1.7 a druhý je 2.0. U obou je stejně domluvená cena 119 000 sauto.cz/... a tato sauto.cz/...

stirecek*

Obávám se, že prodávající se zaručí za kilometry. Tak stejné je to se serviskou nebo štítkem na olej. Ojetina je dnes spíš sázka do loterie. S motorem bych souhlasil, i když servis bude dražší než na evropské vozy.

raadek*
Vim, ze ajtaci jsou koumaci, ale do ridici jednotky airbagu se jeste nedostali. Ted uz jen zbyva poprat vam hodne stesti pri vyberu. R.

parizek*
hodnocení

0x

92kW se urcite s takovym autem trapit nebude. Co se tyce staceni km, pokud vim, v CR oficielne trestne neni, takze nevim, jak byste s tim pochodil. U ojetiny se sice da zkontrolovat leccos, ale taky bohuzel dosti toho proste nepoznate. Po koupi vymenit rozvody, provozni naplne, filtry. Dnes se bohuzel i serviska da krasne zfalsovat.

Hodne stesti ;)

raadek*
Tady nejde o beztrestnost staceni km, ale o to, ze stocenim kilometru prodejce nadhodnoti ojetinu a rozdil v cene auta je uz podvodem. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]