Nejste přihlášen/a.
Zdravím měl bych otázku, jakou Hondu Stream koupit. Mám na výběr z motorů 1.7 nebo 2.0 oboje V-tec. Zajímal by mě váš názor na tyto motory co se týče spotřeby, cenách ND atd... Měla by sloužit jako rodinné auto, takže žádné závodění. Děkuji Jirka
Díky za reakci. NA co bych měl zaměřit při koupit, co zkontrolovat. O těchto motorech jsem slyšel jen samou chválu, tak o životnosti nepochybuju, právě V-tec mi byl doporučen. 1.7 se mi taky zdá jako dobrá volba z hlediska spotřeby a povinného ručení, ale auto bude sem tam naložené tak si myslím že by se ta 1.7 trápila.
Mám vyhlídnuté tyto dva kusy jeden je 1.7 a druhý je 2.0. U obou je stejně domluvená cena 119 000 sauto.cz/... a tato sauto.cz/...
Obávám se, že prodávající se zaručí za kilometry. Tak stejné je to se serviskou nebo štítkem na olej. Ojetina je dnes spíš sázka do loterie. S motorem bych souhlasil, i když servis bude dražší než na evropské vozy.
92kW se urcite s takovym autem trapit nebude. Co se tyce staceni km, pokud vim, v CR oficielne trestne neni, takze nevim, jak byste s tim pochodil. U ojetiny se sice da zkontrolovat leccos, ale taky bohuzel dosti toho proste nepoznate. Po koupi vymenit rozvody, provozni naplne, filtry. Dnes se bohuzel i serviska da krasne zfalsovat.
Hodne stesti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.