Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik chladící kapaliny

Od: konaii* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, nevíte kde hledat problém když jedu nad 2k otáček, tak slyším v kabině jako by mi někama tekla nejaka kapalina a jedine co mi ubyva je chladici kapalina... jenže všude kolem topení je sucho i pod autem
Je to audi a4 2.0tdi pd 103kw

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No nevím co přesně slyšíte ale kolik se ztrácí té kapaliny?Ta může jít do oleje-poznáte podle vzhledu,do spalovacího prostoru-bílý dým z výfuku anebo netěsnost v soustavě-možná vám kapká až při určité teplotě nebo otáčkách a hned se vypaří,tak proto nelze najít*nevi*

konaii*
hodnocení

Nakonec jsem rozdělal část palubovky a ten zvuk té kapaliny je cirkulace do toho topení při cca přesněji 1800 otáčkách... Jinak co se týče emulze tak ta není... hadice od chladiče nejsou ztvrdlé, dají se vklidu zmáčknout, takže asi hlava prasklá nebude.. rozvody jsou nové cca rok i s pumpou... je nějaký způsob jak to najít krom dívání se bádání?
díky za odpověď

Pokud je to slyšet z topení tak asi není důkladně odvzdušněno,tedy pokud se musí odvzdušnit (nevím měl jsem zatím auta co se musela ale prý to není u všech nutné!)

hodnocení

0x

Pokud by Vám někam tekla chladící kapalina tak, že by to bylo slyšet, měl byste během pár vteřin prázdný chladič. Nevím, co slyšíte, ale únik kapaliny to určitě nebude.

konaii*
hodnocení

Díky za odpověď, kde tedy hledat chybu nebo nějaký způsob jak an to dojít, než se jen dívat a bádat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]