Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je mercedes a150 2008

Od: karlosdos* odpovědí: 10 změna:

potřebuji vědět ,jaké je to auto co se týče spolehlivosti a cenové náročnosti oprav a náhradních dílů.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Značková auta dražší kategorie nejsou zpravidla ani kvalitnější, ale jsou zpravidla prestižnější a většinou bohatá výbavá a technický komfort dává samozřejmě i větší pravděpodobnost poruchy či nefunkčnosti... Samozřejmě už i opravy mimo obvyklé komponenty jsou řádově někde jinde než třeba u běžného, řekněme tuctovému vozu...

smutnyklaun*
hodnocení

1x

Držel bych se Punta.Jedno z nejlepších aut.U něj totiž neznáš slovo servis,u Mercedesa to bude nejčastější používané slovo.Ty doby,kdy MB byla záruka kvality,jsou dávno pryč.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,cenná odpověď.

jirib
hodnocení

0x
Je to Mercedes...

karlosdos*
hodnocení

no a dál,více mi to popište,co to obnáší mít ojetého mercedesa?,kvalita určitě,co dál,mám na to ho udržovat na městské ježdění,vyplatí se to?,nebo mám být při zemi s fiátkem punto? jsem už důchodce.

au1
co obnasi mit ojetyho mercedesa? no, hlavne spoustu problemu a nervy na pochodu. je to krasny, je to premiovy, moc to nerezne, podvozek jako lusk. ale ta eletrika... co mesic se neco rozbije.
karlosdos*
hodnocení

Děkuji,dobrá rada.

berger*
hodnocení

0x

Sousedova dcera to měla,koupila to za prýdobrou cenu. Po měsíci zjistila,že to zůstává odemčené,po dalším se z různých kontrolek stala barevná hudba,tak to dovezla tátovi opravit. On je automechanik ze staré školy,diagnostiku nezná. Od té doby to vždy nějak opravil,týden to jezdilo a pak se vysypalo něco jiného. Po čtvrtém kole to poslal na vrakáč... Já to auto neměl,ale slyšel jsem souseda a jeho komentáře na adresu toho vozu. Nechtěl bych to...*ee*

Punto bych bral...

karlosdos*
hodnocení

Děkuji moc,dobrá cenná rada. S tou elektrikou jsem se už pozlobil,když jsem měl fabii.

slajmes
hodnocení

0x

Milý karlosdosi. Vlastním A170, a musim konstatovat: MB je synonymem luxusu. Jenomže pak chtěli vyrobit něco nad pro chudší skupinu a ejhle A. Práce v motorovém prostoru- chudák servisman a do servisu to auto chce. Toť můj názor. ale zátah má hezký

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]