Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Seata z roku 2011 a dnes ráno jak jsem zavřela dveře, tak jsem přivřela i pryž - těsnění, co se táhne okolo dvěří. Tohle těsnění (pryž) se odloupla, odlepila ... nevím ani čím to tam drželo.
Blíží se zima a ráda bych tuto pryž zase přilepila. Zvažovala jsem koupit oboustranou lepící pásku 3M, šířka 5mm. Jenom nevím, jestli se to při dešti, vlhkosti či jiném prostředí zase neodlepí. Ještě jsem zvažovala koupit u nás v sámošce vteřinové lepidlo, ale radši si nechám poradit, než abych tu pryž ještě pokazila.
Moc děkuji za bohate rady. PS: chci si to opravit sama pokud možno
Jsou i vteřinovky na gumu, ale to nejsou ty ze sámošky
Neni přetržená? (Utržená těsnicí část od části na kastli). Aspoň na mém autě je guma jen nasazená...
Taky bych se přikláněl k tomu, že je guma u dveří jen nasunutá na hranu kastle. Pokud se utrhla a zbytek zůstal nasunutý na té hraně, bude lepení obtížnější.
To pak nejlíp z vrakáče celou gumu a přehodit... Guma je pro ně odpad tak bych víc jak 20 Kč nedal Příp. zadarmo od někoho kdo posílá auto do hutí (dává na vrakáč)
Kvalitní vteřinovka která to slepí i bodově stojí tak 300,- Kč a dost pravděpodobně se to urve vedle spoje i když spoj bude kvalitní (scelkově tará zpuchřelá guma)
vidíš a já zrovna tohle nedávno řešil a vrakoviště za 200kč plus pošta 150-200kč k tomu. Docela drahé co. A když jsem oslovil rozebírače aut v mém městě tak jsem buď nikoho nenašel nebo firmy co se dílem pod 300kč nezabývají
Tak oni by nejradší pětikilo i za pojistku Legrace je, když ze starý piksly chtějí pětikilo i za díl který tolik stojí nový... Plasty gumy jsou pro ně odpad a skoro nikdo to nechce. Naopak musí plati za likvidaci = je pro ně výhodné i rozdat zadarmo. Ale proč si nenahrabat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.