Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Máme navigaci Garmín. Udajně když pojedeme podle navigace třeba na Slovensko je třeba něco nakoupit nainstalovat atd. Co je zapotřebí atd. Děkuji.
Jakou mapu máte v navigaci najdete přímo v přístroji. Já se k tomu proklikám přes "nastavení" - "o programu" - "mapy". Ale nemám Garmin, takže to možná musíte hledat jinde. Určitě to tam někde bude.
Taky se to dá zjistit celkem jednoduše, když zadáte cíl v zemi, do které chcete jet. Pokud ho navigace najde, příslušnou mapu v ní máte. Velice pravděpodobně máte v navigaci nainstalovanou mapu celé Evropy.
Kolega má navigaci garmin a chtěl cestovat do státu který nebyl v navigaci a chtěl tu mapu aktualizovat - rozšířit a nešlo mu to. Měl konkrétně NUVI 40
Tak mě požádal jestli bych to nezkusil já.
A já jsem zjistil následující:
Rozšířit mapu lze pouze přidáním požadované mapy na SD karté do navigace.
A navíc ani ta mapa na SD kartě nelze aktualizovat - musí se zakoupit nová SD karta s aktuelní mapou.
Takto to má garmin, jestli i jiní netuším.
Takže tzv. doživotní aktualizace je pouze aktualizace mapy která byla nahrána při koupi přístroje.
Takže kdo by chtěl celou evropu asi by si musel koupit navigaci s nahranou celou evropou, ale žádné rozšíření není možné i když je v navigaci dostatečně velké úložiště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.