Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mokré pásy, Octavia combi 1

Od: bari* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám Octavia combi 1. Teď řeším problém, že mám mokré pásy u řidiče. V autě je sucho, je možné aby tam zatýkalo hagusy dovnitř přes sloupek? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x
co to je za auto by bylo dobry rict. mne na jednom zatikalo na pasy pres ochranny plastovy listy na dverich. vsude sucho, jen pas ridice mokrej.

"...co to je za auto by bylo dobry rict."

Možná Vám to uniklo, ale tazatel uvedl auto už v nadpisu otázky a pak ještě jednou hned v první větě... ;).

bari*
hodnocení

Ano ano díky :)
au1
magdone, diky za upozorneni, a i presto ze ted vypadam jako debil, tak puvodni nazev dotazu, na ktery jsem odpovidal, byl "Mokre pasy".

bari*
hodnocení

Octavia combi 1998,1,9tdi 66kw
au1
takze jednickova okta, ta tusim ma ochranny plasty na dverich ve vsech provedenich. vylejte kybl vody na dvere aby voda stekla pekne odshora dolu jako kdyz prsi, a pak zkuste pas jestli je mokrej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]