Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška MOTOR DO DÍLNY

Od: jend odpovědí: 8 změna:

Dobrý den ,chci se zeptat, co znamená hláška v autě MOTOR DO DÍLNY?Dnes se mi to ukázalo po prvé a zase to zmizelo běhěm 2 sekund tak nevím co po mě auto chce?Mám Volkswagen.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ta hláška je jasná. Tak nic nevymýšlej a jeď do servisu.

hodnocení

3x
Na tuto otázku ti spolehlivě odpový diagnostika vozu
Napojit na vag,wow,delphy a načíst
Typuju egr pokud je to benzín tak třeba lambda

jurajjuraj*
hodnocení

3x

pokud bych autum nerozumel a na displeji by se mi objevilo motor do dilny, tak bych nejspis zajel do te dilny, at se na to podivaji

Ano, ale to je příliš jednoduché...a přímočaré:)

id

Není to jednoduché, hláška je MOTOR do dílny a ne celé auto. Proto se tazatel ptá zde a nezajede přímo do servisu*smich*

hodnocení

1x

Hlavně nezmatkujte a nejedte hned do dílny jak prvnička jak tady někdo radí, kde možná necháte zbytečně pár tisícovek.

Hlavně 2 vteřiny a pak už nic je krátká doba ! to vypadá na vlhké čidlo(je už jiné počasí).nebo prostě něco kontaktního,zoxidovaného atd...Je to jen elekktronika.A možná už Vám to nikdy nezasvítí.

Samozřejmě pokud to bude upozornovat déle, nebo trvale a stále častěji pak to řeště cestou do servisu.2 sekundové probliknutí prostě neřešte sledujte to a uvidíte.

PS :Mě už asi 10 let občas problikne(1x za měsíc) na vteřinu airbag...Jezdím stále a vubec to neřeším vím že je to kontakt pod sedačkou.Přitom v návodu píšou "okamžitě vypněte motor a opustte vozidlo"..Kdybych se toho držel tak dodnes stojím u krajnice s děsem v očích...

jend
hodnocení

Díky za odpovědi,taky si myslím,že je změna počasí,tak se mohla dostat někam voda vlhko,Ale budu to sledovat.

gumid
hodnocení

0x

Zanesený DPF?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]