Nejste přihlášen/a.
20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Osobně nedopuručuju kupovat levnou druhovýrobu neb prostě nefunguje
Občas když někdo nechce investovat tak udělam toto a hraje to taky:
club-opel.cz/...
Mělo by stačit opět mam s některými levnými výrobky špatnou zkušenost - nesedí konektor,spatně se to montuje,neda se to pořádně utáhnout
Osobně bych nechal tu puvodni a zesilovač bud vyndal nebo jen odpojil a přepojil to na přímo vše popisuju v navodu
Ještě než to zkusíš rozebrat zkus vyměnit anténí prut zda nahodou neni problém v něm opět levná druhovýroba nefunguje
Osvědčili se mi pruty co vypadaj jak kus svářecího drátu
Sam je mam na obou svých octáviich
Na zkoušku lze místo prutu použít i kus svařecího dratu nebo delší autokablík
Osobně bych nechal tu puvodni a zesilovač bud vyndal nebo jen odpojil a přepojil to na přímo vše popisuju v navodu
Ještě než to zkusíš rozebrat zkus vyměnit anténí prut zda nahodou neni problém v něm opět levná druhovýroba nefunguje
Osvědčili se mi pruty co vypadaj jak kus svářecího drátu
Sam je mam na obou svých octáviich
Na zkoušku lze místo prutu použít i kus svařecího dratu nebo delší autokablík
xenofob
0x
komcernové rádio blaupunkt jsem z O1 vyjmul a nahradil kenwoodem za 2 tisíce, doplnil anténní adaptér s napájením, reproduktory s papírovou ebránou nahradil jinou značkou a rádio hraje krásně
0x
pak ho přiohni tak aby si při skládání tý antény cejtil že to pruží a kontakt s tim zavitem pro prut je dokonalý
gumid
No nevím. Slízne zbytečně poniklování a bude to náchylnější na korozi...
Má ho čistý, tak ať nic nepiluje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]