Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci zeptat ve velkém techničáku mám naposled platnost do 12.10.2019 tak musím do toho datumu mít hotovou stk( na známce je vyražená 10 .19) podle mě je duležitý ten datum v techničáků.je to tak nebo ne.děkuji
Technickou můžete (pokud nebudete jezdit) udělat i dva roky po propadnutí. pokud chcete jezdit dál tak návštěvu na STK absolvovat nejpozději dne 12.10.2019.
Pokud při silniční kontrole PČR nebude zjištovat datum Tk pak se teoreticky nic neděje-tolerují dojíždění do joínce měsíce vyznačeného na RZ-ale problém by byl v případě Vámi zaviněné nehody-pojišťovna by po Vás pořadovala nahradit plnění!
Však máte v TP i na nálepce stejný termín. Jen na té nálepce není přesně den. 13.10.2019 už nesmíte bez STK vyrazit.
Osobně bych taky hlasoval pro, aby 10.19 znamenalo kdykoliv v říjnu. Protože takhle se Vám termín STK neustále posouvá a když mám motocykl s STK v dubnu, tak z toho za chvíli bude březen a to není zrovna příjemné jezdit na motorce. U auta to až tak nevadí, ale přecijen, když je na autě třeba před STK něco udělat, je lepší, když je na to teplo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.