Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr hydraulického zvedáku

Od: ladva* odpovědí: 6 změna:

Můžete mi prosím poradit nějaký kvalitní hydraulický zvedák pod auto? Pro klasické domácí použití stačí tento?: eva.cz/... nebo má cenu koupit nějaký takový? hevery.heureka.cz/... Moc díky za doporučení

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já používám z hobymakretů hever za 400Kč. Mám dva.Nevím co si představujete pod pojmy: kvalitní hydraulický zvedák a

klasické domácí použití.

Já je používám na výměnu kol atd. a již mnoho let.

gumid
hodnocení

0x

Mám ten z lidlu a po roce a půl začal ucházet a sám pomalu padá. Taky si už hodně odmakal. Napumpuju a podložím kozama. Stejně je to k vůli bezpečí dvojí jištění, když ležím pod autem.

Bral bych ten první na 2,5t. Na výměnu kol ideální.

krtek*
hodnocení

0x

Já jsem si koupil tento autokelly.cz/... z důvodu, že jako jeden z mála uměl zvednout auto výš než je standardní výška pro tyhle zvedáky. Mám větší letní kola, proto jsem to uvítal. Navíc je těžký a subtilní, takže hrozí menší riziko, že to sletí. Ano, někoho může odradit tady ta uvedená cena, ale já ho vychytal zrovna v akci za nějakých 1700,- . Přezouvám tím 2x ročně 2 auta. Ještě uvažuju nad rázovám utahovákem, protože když pominu váhu kol a s ní spojenou bolest zad, tak mě pak ještě bolí zápěstí od utahování a povolování šroubů ráčnou:)

hodnocení

0x

Mám ten první zvedák, co uvádíte. Tuším že jsem s ním zatím stihnul 8 výměn (32 kol). Prostě zvedák.

fanyarmy*
hodnocení

0x

V kauflandu maj dobrý za 400

Jj ten z Kaufu-mám jej asi 10 roků a mimo potřeby zvednout auto při opravězvládá 2x výměnu kol ročně na dvou autech.Je dvoutunový a tehdy stál tuším v akci 299kč!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]