Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím poradit nějaký kvalitní hydraulický zvedák pod auto? Pro klasické domácí použití stačí tento?: eva.cz/... nebo má cenu koupit nějaký takový? hevery.heureka.cz/... Moc díky za doporučení
Já jsem si koupil tento autokelly.cz/... z důvodu, že jako jeden z mála uměl zvednout auto výš než je standardní výška pro tyhle zvedáky. Mám větší letní kola, proto jsem to uvítal. Navíc je těžký a subtilní, takže hrozí menší riziko, že to sletí. Ano, někoho může odradit tady ta uvedená cena, ale já ho vychytal zrovna v akci za nějakých 1700,- . Přezouvám tím 2x ročně 2 auta. Ještě uvažuju nad rázovám utahovákem, protože když pominu váhu kol a s ní spojenou bolest zad, tak mě pak ještě bolí zápěstí od utahování a povolování šroubů ráčnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.