Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou žárovku použít na Ford Focus 3 2013?

Od: peter* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
nevíte jakou žárovku koupit na Ford Focus III 3/2013 (ecoboost)? Na internetu jsem viděl v eshopech možnost zakoupení H1, H7 i H11 *smich* Budu kupovat nové auto a zrovna si objednávám z eshopu povinnou výbavu, tak že si beru i náhradní žárovky pro svou potřebu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou tam H11 a H1. Pokud nebudete mít xenony. V mlhovkách nevím.

Proč tolik předbíháte? Nejdřív kupte auto a pak žárovky.

Přístup je teda šílený:

peter*
hodnocení

Ten přístup k žárovce je naopak vynikající. Ještě mám Ford Fusion a taková výměna žárovky v zimě stojí za to. Je tam málo místa a nejednou se mně stalo, že žárovka mně spadla na zem, hlavě v zimě, kdy ruce mrznou.

Tohle si odnesu do sklepa do tepla a vyměnim v pohodě na stole.

Právě teď jsem měnil pravou H4 žárovku na Fusionu, poprvé v životě, a za minutu hotovo. Naprosto krásný přístup, trošku užší, ale je tam i vidět, což se u plno jiných aut, kde člověk může maximálně pohmatem, říct nedá.
break
Na Fordech se mění žárovky se skvěle. Otázka max minuty a stačí mince na povolení šroubů . Zkus měnit na espace, Fabií na levým světle nebo třeba Tiguanu

Nebo Astra přes podběh :)

break
Proto su rád, že mám doma jen Fordy. Třeba na mým Mondeu vyndam světlo za 15 vteřin . Na dvojkovy octavce se taky vyndava celý světlo .

lobo*
hodnocení

0x

Máš pravdu, jsou tam všechny 3 tebou uváděné. Hlavní světlomet H7 + H1 (potkávací + dálková), mlhovka H11.

Stačí se podívat na nabídku světel jako ND

aci.cz/...

aci.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]