Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha na VW Passat 1,9 tdi

Od: martinnr odpovědí: 9 změna:

Mám VW Passat 1,9 tdi, 66kW, r.v. 1999. Po rovine mi to nejde viac ako 80 km/h, do kopca max. 60km/h, do prudšieho kopca by som asi ani nevyšiel. V čom to môže byť? Ďakujem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V čom koliv.Nejčastěji turbo nebo něco kolem něho-hadičky,ventily...,možná váha vzduchu,dodávka paliva a spoustu dalších závad

olinl
hodnocení

2x

Diagnostika napoví víc, může to být cokoli

hodnocení

2x
Začni výměnou palivového filtru
A vyčištěním sacího koše v nádrži
mathew

Momentálně naprosto zbytečná práce pokud do toho nenalil fritovací olej tak tímhle to fakt neopraví...

Proč myslíš pokud to dlouho nèkdo neměnil a tankoval tam kde co tak to bude přicpaný pude do motoru málo nafty a nejede
Pokud by to bylo jen to turbo tak to taky nepojede ale určite to pojede rychleji jak 80

turbo
hodnocení

2x
Turbo je špinavé, jezdíte moc na spotřebu. Nebo nekde praskla podtlakova hadice. Mě pomohlo přestat tankovat na ONO a začal jsem jezdit na Benzina od té doby klid. Když je auto zahrate,tak řadit až při 3000ot. Ale pro jistotu bych vyměnil i ten. pal.filtr. Pokud tohle nepomůže je turbo nebo jeho hadice KO, do servisu a zkontrolovat.
morfi

jestli to s tím ONO nebude placebo efekt :) všechno palivo v ČR je z rafinerie v Kralupech ,jen do lepších paliv se přileje additivum , do nafty vetšinou VIF. Horší pumpy to ještě napančují, což není případ ONO , s pár pumpama mají výtoč jako celé OMW u nás ,a nikdy jsem nezaznamenal průser z kontrol. Nemají zisk několik kč na litru jako jiné "lepší značky"

gumid
hodnocení

2x

Turbo, zatuhlá regulace lopatek, podtlakové hadičky popraskané,elmag. ventil na hadičkách k ovládání špatný...Naftový filtr,...

Diag?

xenofob

tento typ motoru ještě nemá regulaci lopatek, ta je až u motoru ALH někdy po roce 2000

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]