Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na obrázku se jedná o hadici pal. filtru

Od: vojtab odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jedná se o hadici k palivovému filtru? Viz.obrázek

Děkuji

Na obrázku se jedná o hadici pal. filtru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x
Lambda sonda na Octavii resp kabel...1.6i?
vojtab
hodnocení

Jedná se o Fabii 1 1,4 přišlo mě to jako spíš hadička ale zkusím si prohmátnout jestli v ní nejsou dráty.

vojtab
hodnocení

Pravděpodobně to bude Lamba sonda hledal jsem příčinu škubaní motoru při studeném startu šel jsem po svíčkách ale ty byli v pohodě tak mě napadlo ještě zkontrolovat palivový filtr jestli není ucpaný ale mohla by to být i ta lamba sonda což asi i tak bude. Tak to šoupnu do servisu na kontrolu lamba sondy a zachycení toho káblíku. Vřele děkuji za radu.

gumid

To je lambda sonda na Fabiích třeba 1.4 8ventil AZF 44kw za katalyzátorem kontrolní.

Má vyvěšený kabel a patří do plech ouška. V té plastové kostce není filtr, ale je to kryt konektorů, aby na ně nešla voda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]