Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
(škoda fabia 1)
stal se mi problém po nasednutí do auta a odblokovaní ruční brzdy, sviti stále kontrolka zatažené ruční brzdy. Zatažená není, je odbržděna, zkoušeno na šterku - brzdí, všechny kola se volně otáčí. Brzdová kapalina měněna před rokem, plná. Auto je bez systému ABS.. kontrolka zatažené ruční brzdy svítí stále, jel jsem s tím domů tak 20 kiláku.. fakt peklo :D pípa mi to v uších ještě ted.. chvilku to přestalo pípat a pak zase začlo. Nevíte kde by mohl být problém? Samozřejmě diagnostika.. ale nechci se kvuli tomu nějak hnát do servisu, když by to mohla být nějaká banalita. Mo díky
DÍKY všem za rady, dneska jsem se na to koukl, rozebral celý panel.. a byl to vypadlý spínač, chvili jsem přemýšlel co kam patří.. :D ale spínač je zpátky a vše funguje! Diky
Takže rozebrat ručku a kouknout se na ten spínač jestli není třeba zatuhlý než utrácet prachy za diagnostiku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.