Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yamaha 450f

Od: yamaha450 odpovědí: 4 změna:
Zdravím mám yamahu yzf 450 2005 a mám problém menší problém. Při startování chytne hned ale za studena drží špatně volnoběh kdyby jsem nedával plyn tak zdechne během chvilky a to je zapli sitic. Tepla drží volnoběh krásně. Čím by 5o mohlo být neví je to normální? Díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Nepomohlo by přidat na volnoběhu?

yamaha450
hodnocení

No ale předtím ho normálně držela na sitic a s volnoběhem jsem nic nedělal ale chytne na první nakopnuti jak tepla tak studena jen studena chcipa na volnoběh
kepler*

Trysky paliva jsou velmi delikátní záležitost , mohou se zanášet. Do jisté míry se to dá kompenzovat nastavením třeba i tím volnoběhem. Nevím, ale jestli ten tvůj motor je karburátorový, nebo vstřikovací. V tom druhém případě je to dost i na elektronice. Tady ovšem končím.

yamaha450
hodnocení

Je to karbec. Přes zimu ho nechám vyčistit ultrazvukem ale furt je divný že tepla už ho drží úplně v pohodě bez sitice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]