Zdravím mám yamahu yzf 450 2005 a mám problém menší problém. Při startování chytne hned ale za studena drží špatně volnoběh kdyby jsem nedával plyn tak zdechne během chvilky a to je zapli sitic. Tepla drží volnoběh krásně. Čím by 5o mohlo být neví je to normální? Díky za rady
No ale předtím ho normálně držela na sitic a s volnoběhem jsem nic nedělal ale chytne na první nakopnuti jak tepla tak studena jen studena chcipa na volnoběh
kepler*
Trysky paliva jsou velmi delikátní záležitost , mohou se zanášet. Do jisté míry se to dá kompenzovat nastavením třeba i tím volnoběhem. Nevím, ale jestli ten tvůj motor je karburátorový, nebo vstřikovací. V tom druhém případě je to dost i na elektronice. Tady ovšem končím.
yamaha450
Je to karbec. Přes zimu ho nechám vyčistit ultrazvukem ale furt je divný že tepla už ho drží úplně v pohodě bez sitice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.