Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
Mám zájem o tohle autorádio/GPS, ale za tu cenu autorádio/DVD a GPS, nebude to šmejd? A co říkáte na značku Sencor? Díky za odpověďi, odpověďi cenním
Tak já jsem právě teď zakoupil GPS navigaci SENCOR 350 EU za 2000,- Kč, už jsem ji vyzkoušel a jsem s ní spokojen. Všechno jde česky a jsou tam stejné mapy ( go Atlas) jako v dražších navigacích. Navíc umí hrát i filmy v AVI, hudbu v MP3, obrázky v několika formátech a číst elektronické knihy.
Mám DVD rekordér SENCOR, dal jsem za něj necelých 7 tis. Kč a v záruce mi vyměnili DVD šachtu. Jediný nedostatek, který jsem zatím zjistil, je, že špatně zalamuje řádky českých titulků k filmům ve formátu AVI.
Dále mám SENCOR televizi, která se mi na chalupě utopila při loňské povodni a bez opravy po vyschnutí hraje!
Mám ještě SENCOR přenosný DVD přehrávač s displejem 7´´, který se také utopil při té bleskové povodni a ten bohužel nehraje (vadný laser nečte).
Takže značku SENCOR mohu doporučit pro dobrý poměr cena - užitné vlastnosti. Nakonec je dvouletá záruka na všechno, není - liž pravda?
Koupil jsem DVD Recorder SENCOR 8216 a o trochu později typ 8208 (menší HDD) pruhoval obraz a tak šel ten první před koncem záruky do opravy. Vrátil se se stejnou vadou což dělá dodnes. Ten druhý se se stejnou vadou se vrátil 3x z opravy a tak šel zpět do obchodu.
Slibovali nové Firmware, jsou to jen kecy. Takže Recordér slibované funkce jako Editace stejně neplní. Zastoupení SENCOR naprosto nekomunikuje jen si z Vás dělá srandu.
Minulý týden jsem koupil TV SENCOR
Dle popisu velmi dobře vybavená. MPEG 4 HD full, přehrává AVI české titulky.
Avšak v návodu o titulcích ani slovo a ani jsem je nerozeběhnul. Učinil jsem dotaz na zastoupení SENCORU a asi si s ním něco vytřeli.
Přišla s prasklým stojanem. Dopravou to nemohlo být, obal nebyl poškozen pokud to někdo nepřebalil. Asi to tak zabalil již výrobce.
Navíc tento internetový obchod na maily ani neodpovídá (první špatná zkušenost) dokonce nevydá ani řádnou fakturu. Pracně jsem televizi vrátil a dál uvidíme.
Doufám že je ČOI provětrá
Tak tohle je vizitka SENCORU.
Proč jsem znova risknul SENCOR. Protože je to jediná televize šíře 59 cm akorát do skříně jako druhý televizor. Navíc údajně slibované vlastnosti by měly předčít jiné typy a může i sloužit jako PC monitor.
Rozhodně nepatřila mezi nejlevnější. Obdobný Asus je levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.