Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozleštění laku po opravě

Od: rolfovo* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poradíte prosím, jak co nejlépe rozleštit lak po opravě odřeného místa?
Jde o to, že když opravované místo přestříkám originální barvou, tak zůstanou ostré okraje na místech, kde začíná nalepená maskovací páska. Jde to nějak rozleštit aby ten přechod byl plynulý a nebyl tak vidět? A případně - má se to lešit ještě před nanesením bezbarvého laku nebo až potom? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

3x
To nerozleštíš, znova olakovat, pásku prehnout a nalepit dál. Nikdy nestrikat barvu nebo lak na rozstřiku až k pásce... Leští se až vytvrdnutej lak

hodnocení

2x

Stříká se vždy k nějaké dělící rovině (lemy, hrany dveří a pod.), právě proto, aby to nebylo vidět.

break
Ne vzdy...

hodnocení

0x
Zdravím! Na své fabii mám drobný zapletený škrábanec o velikosti cca 3x1cm a zajímalo by mne, nakolik asi přijde rozleštění. Možná se budete divit, proč řeším takové zanedbatelné poškození. Neřešil bych také, kdyby auto bylo moje, ale mám jej na oper. leasing od Škofinu a ty i takové drobnosti asi řešit budou. Tak bych rád věděl, co mě asi čeká až budu auto vracet.Díky!
Rozleštění laku po opravě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]