Je to stejné jak Punto, ono to totiž je Punto v jiném kabátě. Bavím se teda o Y nikoliv o Ypsilon (to je zas Panda). Měl jsem ji a naprostá spokojenost. Levné spolehlivé auto.
Multipla je v "nehezkém" designu hned před Lancií Y...a za nimi dlouho...dlouho nic.
A jaká ta Lancia dělala dřív auta.., ale to je už dávno.
Když tedy pominu ten šílený vzhled, tak moc rozšířená auta to v ČR nejsou...byť u nás na malém okresním městě jedno (opravdu jedno) jezdí. V Itálii jsem jich pár potkal, ale také žádná hitparáda.
Ošklivá? Jak pro joho mně se vzhledově více líbí Lancia Ypsilon než Lancia Y(do 2003)Ale oproti tomu-Punto po 2003 se mi nelíbí. Ale užitné vlastnosti nevím ale asi na to bude "Punťa" o něco lépe.Y je jen 3d kdežto Fiat je i 5d.
U nás exot = horší dostupnost dílů, i když dost je stejných s Fiatem (vychází z Punta/ Pandy).. Jestli ti vyhovuje to si musíš zkusit + projet... Hnusná je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.