Zdravim mám dotaz ohledně bmw e34 525tds. Po startu hned chcipne, je jedno jestli je motor teplý nebo studený, podavací čerpadlo funguje, žhaví to jak divý, ale při startování bez přidání plynu chytne a hned zdechne, nevíte někdo čím by to mohlo být? Poslední věc co mě napadá než bych se pustil do čerpadla je zkusit změřit vstriky... Předem díky za odpovědi
Napíchnout na diagnostiku a zkontrolovat imobilizer (jiný klíč s čipem). Jinak je fórum pro BMW, musíš se zaregistrovat a upřímně-někteří rádoby rádci toho moc neporadí..
rskrys*
Imobilizerem to nebude,špatně jsem napsal původní dotaz, kloudně nastartuje jenom za tepla a diag nic neukazala. Na bmw fórech se o tom diskutuje, ale pokaždé upně jiný problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.