Nejste přihlášen/a.
zdravim dnes mi v passatu B8 rok 2016 vyskočila kontrolka viz obrázek ,mám zítra v plánu cestu cca 100 km , servis o víkendu nenajdu. Nemá nekdo zkušenost s tou to závadou? Svítí celou dobu od zapnutí zapalování. Passat automat diesel 140kw ,55000 km nájezd
Mám zkušenost, že žádná diagnostika, ani ve značkovém servisu, pravý problém nenašli. Jsou ochotni vyměňovat díly až by na kápli a to hradíte. 10 000 a nenašli, reklamace neúčinná. Takže jezdím rok. Kdo rozumí v servisech elektronice?
Nedělal bych z toho zase až takovou bramboračku... Pravdou je, že se občas stane, že to není závada jednoduše identifikovatelná, ale to je tak jako když onemocní člověk... Musí se hledat...
Bohužel lidí kteří udělaj diagnostiku a jdou víceméně najisto je fakt málo a předem to těžko poznáš... A případů kdy se díly mění naslepo metodou pokus - omyl a zákazník to platí je víc než dost...
Tazatel - může to být cokoliv kolem motoru a jestli jezdit s tim je v pohodě nebo ne ti bez věštecký koule nikdo neřekne..
je to kontrolka grilované kuře...u starého 100kw PD passatu to znamenalo jediné...ujet ještě 15 km a motor se zadřel...řetěz pohánějící vyvažovací hřídele a olejové čerpadlo se vytahal a přestalo to mazat...
klidně jeď i 1000 km, má to tolik asistentů a elektroniky že to v poradně bez diagnotiky nikdo neurčí...a kdybys ten motor zadřel, necháš si jej v porsche vyměnit, o nic nejde
špatný žhavič být může, ale nemyslím si, že je to důvod rozsvícení kontrolky. Ovšem jelikož se stejně musí vyměnit tak není v tomhle případě naštěstí zrovna co ztratit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.