Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pavučiny na autě

Od: libor007® odpovědí: 8 změna:
Přátelé, řeším takový kuriózní případ. Na jednom (naštěstí) venkovním zrcátku mám furt pavučinu. Ometu ji a za dva dny je zpět. Můžu mít v zrcátku nějakého pavoučího černého pasažéra? Zajímavé je, že přežije i zimu a z jara už vesele tká. Co s tím...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

2x

To je prd. Já mám pavouka přímo v autě. Jaké bylo moje překvapení, když se mi v pátek cestou do práce ještě za pološera spustil z A sloupku u řidiče a zase šplhal nahoru. Jet moje žena, tak skončí i s autem ve škarpě *smich*

Pavouka nechte žít ;) Nedávno jsem tu psal, jak mi pavouk přes léto ucpal pavučinou difuzor v plynovém kotli a ten pak hlásil chybu. Hledal jsem závadu půl dne :) A ani tak je ani jiná zvířata zbytečně nezbíjím. Buďme rádi, že tu ještě aspoň nějaký hmyz je.

kepler*
hodnocení

1x

Jestli se ti okolo auta neochomejtá Spiderman? Radši si ho dobře zajisti.:-D

hodnocení

1x

sprejem proti lezoucímu hmyzu postříkáte zrcátko - pak klo samotné vyleštíte... má i odpudivé účinky na několik dnů-týdnů

pavelpavel*
hodnocení

1x

Já bych ho tam nechal a ometal dál pavučinu. To je rarita. Ano může tam někde bydlet a lapat si jídlo. Auto vydává i teplo a to i v zimě. *pivo*

rorschach*
hodnocení

1x

slabota. Já mám co chvilka pavučiny na pravém zrcátku až skle (zajímavé, že levá strana se jim nelíbí), přední kola jsou věčně od pavučin a mezi zadní spztkou a stěračem. Asi se jim líbí, že jezdím málo

gumid
hodnocení

0x

Pořádně umýt zrcátko wapkou a bude po pavoučí rodince *jasne*

13.09.19 17:02

Vrahu!

gumid

ja, natürlich *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]