Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti s nákupem ojetého vozu přes nějakou firmu, která dělá asistence? Vyhlédl jsem vůz, který je ale vzdálen zhruba 150 km od místa bydliště a můj technik není z pracovních důvodů schopen absolvovat prohlídku. Máte s tím zkušenosti? Potřebuji zkrátka technika, který se mnou zajede do servisu a zkontroluje vůz, jestli nemá nějaké zásadní problémy. Auto je v regionu Náchod,
To by třeba také mohlo být částečné řešení. Ale já bych si raději najmul někoho kdo tomu rozumí, komu zaplatím čas, pojede tam se mnou a kdo se tomu bude na místě intenzivně věnovat.
Pokud ho neznáš, tak tě může odrbat stejně jak prodejce s naleštěným šrotem.. U auta za víc peněz se vyplatí zaplatit někoho dobrého, příp. si nastudovat mouchy daného auta a ohlídat si to sám.. U spousty aut se vyplatí projet diagnostikou ŘJ včetně hodnot z čidel (live data). Dobré síto je EK + TK, pokud projde platim já, pokud neprojde tak prodávající - když si myslí že auto je OK tak nemá problém, když ví o vadách tak do toho nepůjde. K tomu stačí základní prohlídka - koroze (zamaskování asfaltem), příznaky bouračky (nová světla, díly nelícují přesně, spoje nejsou originál tmelem, apod., pneu, brzdy, vše funkční - stahovačky, klima atd. Studený start, teplý start, zkušební jízda nevibruje, necuká, brzdy netáhnou do strany nebo nevisí, ručka atd. Pokud nejsi úplný trotl tak se to zvládnout dá, zas tolik toho neni..
Je to podobný jak nátěr spodku proti korozi - pečlivě ti to udělá málokdo = pokud to chceš dobře tak musíš sám. Jak to neni jeho tak to jen ostříkne vapkou a na to bodynu. Po jedný zimě se to oloupe..
Asistent prohlédne zvenčí. Lépe zajet do slušného servisu, některé to nabízí. Myslíte, že cizího pustí do servisu, s něčím tam manipuloval? Někde ani nedovolí s pracovníky na dílně komunikovat.
Já říkám,že když je bazar a technická v místě,tak jsou ty parchanti všichni domluveni,mě se to stalo v Bruntále,stále mě nechtěl to auto půjčit na svezení,tak když jsem mu řekl,že nejsem blázen,abych si ho nevyzkoušel,tak cuknul,byly brzdy v hajzlu,,kopalo to do pedálu,já mu řekl,že když mě sleví a udělá technickou,byla propadlá,tak že ho beru,no a jak myslíte,že to s těma brzdama dopadlo,normálně by ho měli vyrazit a on za 10 minut přijel s novou technickou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.