Pokud počítač s riziky a chceš s ním jezdit běžně, tak ho prostě před technickou vyměnit, to je otázka 10ti minut a potom zase namontovat zpátky.. pokud jde o policii tak by mohla rýpat, ale při kontrole jim ukazuješ malý techničák a tam rozhodně nevidí, jaký volant to auto má mít.
Vzhledem k tomu, že většinou chodí k řidiči, tak ten sportovní volant by je asi trknul. Třeba takové semisovej od Momo s proužkem na Octavii je asi trkne...
jurajjuraj*
muzes jim ukazat technicak nebo fotku sveho prirozeni, auta od urciteho roku vyroby musi byt vybaveny airbagem ve volantu, takze pokud bude chtit tak si toho vsimne a ma problem
Neprojdeš, měl jsem na předešlem autě od koupě taky sportovní volant a na stk chtěli atest a mimoto se zmínil technik i o airbagu. Takže jsem sehnal originál a ten sportovní jsem už tam ani nedával i když se držel skvěle.
U policie asi zaleží na koho natrefiš.
U nás a asi defakto v celé EU se takové věci přehnaně řeši bohužel...
Pro všechny stk je výhodnější vůz s problémy. Jsou to pro ně další peníze. Pokud vynecháme protizákonné uplácení. Ja bych s takovým volantem technickou nezkoušel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.