Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přestaly mi svítit asi z poloviny oba budíky na palubové desce u škody felicie. Jak to vyměnit/spravit a jaký je tam typ žárovek?
Děkuji
Pokud přestane svítit jedna žárovka na přístrojové desce (doufám, že je to tvoje palubová deska), tak je zpálená žárovka.
Pokud ale přestane svítit polovina přístrojové desky, tak to by musely všechny žárovky "zhořet" najednou a to se nestává.
Takže bych spíš nejprve překontroloval konektory.
Popis jak demontovat přístrojovou desku je popsaný v servisním manuálu - stáhneš na netu.
Dělal jsem to před rokem a sundával jsem volant, kryt hřídele volantu a při vytahování přístrojovky jsem stejně některé části ulomil. Musíš taky odpojit bovden od tachometru.
Děkuji. Jen upřesním. Svítí polovina budíku rychlosti a polovina budíku hodin. Jaký je tam typ žárovek? Bovden sundám jen pouhým stažením od tachometru? Resp. ta žárovka pro přístrojovou desku - modrá patice. Lze koupit/vyměnit jen tu žárovičku nebo se to kupuje i s tou modrou paticí?
Správně se musí sundat volant a povolit bowden na převodovce. Vždy se vytahuje celý ten černý oválný díl s výdechy a spínači současně s klipsnutou přístrojovkou. A až nakonec se přístrojovka oddělí od černého oválu.
Jinak všem popraskají spodní bílé plastové čepy na přístrojovce co jsou osazeny do černého oválu palubky.
Gola klíč 21 na volant, křížový šroubovák a krytky šroubů se vytahují prsty.
žárovky jsou v patici integrované (u Favorita do roku 92 tomu tak nebylo). Hlavně ať mají 1,2W i když na podsvit jsou tam 4x 2W. Ty silnější 2W taví plexi světlovodů budíků a ničí je (zkaramelizuje a málo propouští světlo). Všechny tedy doporučuji 1,2W modré patice osram.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.